Servicii

Consultații adulți

Medicul de familie este specialistul aflat în poziția unică de a îngriji întreaga familie pe termen lung.

Vaccinări adulți

Oferim atât vaccinări decontate prin Programul Național de Vaccinare al Ministerului Sănătății (cât și suplimentare (opționale, doze achiziționate de pacient).

Documente medicale

Adeverințe medicale. Avize epidemiologice. Certificate, scrisori și rapoarte medicale. Bilete de trimitere, rețete compensate și concedii medicale în urma consultației.

Servicii online complete

Cabinetul nostru va oferta consultații la distanță ce pot fi text, audio sau video prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil Doctorul Meu – Femyo. Descărcați aplicația gratuit pe Android sau iPhone de la adresa http://onelink.to/bfjphv, apoi creați-vă un cont personal pe baza numărului dvs. de telefon. Pentru a beneficia de consultații la distanță gratuite, decontate de casa de asigurări, vă rugăm să ne solicitați telefonic codul special de acces pentru a vă conecta cu Dr. Mihalas. Vă rugăm să nu comunicați acest cod altor pacienți. 

Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator si Medicina Preventiva va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii medicale asigurate de profesionisti si de cele mai noi tehnologii din domeniu. Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulatoriu si Medicina Preventiva – Bucuresti este institutia publica in domeniul sanitar, cu personalitate juridica, subordonata Academiei Romane, cu sediul Bucuresti, str. Washington 8 – 10.

Centrul asigura asistenta in peste 28 de specialitati medicale cu un colectiv de peste 150 de medici primari si de specialitate si cadre medicale superioare.
Asiguram asistenta medicala primara, de specialitate, de urgenta pentru categoriile de persoane aflate in sistemul de asigurari sociale de sanatate, asistenta medicala si protectie sanitara pentru demnitarii romani si straini, activitati de inspectie sanitara si sanitar-veterinara de stat.
Centrul are in dotare sali de operatii chirurgie de zi pentru specialitatile flebologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, chirurgie buco-maxilo-faciala, microchirurgie, centru de hemodializa, laborator si farmacie proprii, servicii radiologice complexe (computer tomograf, Doppler, ecograf 3D, 4D), servicii balneofizioterapeutice si de recuperare kinetoterapeutica, serviciu ambulanta.

Close Bitnami banner
Bitnami